top of page
Writer's pictureAretian

Harvard-Aretian to present the Atlas of Innovation Districts at Col·legi de Camins - Barcelona 2019


Aretian present its Atlas of Innovation Districts in Barcelona Atlas of Innovation Districts  Urban AI Aretian Harvard City Science Urban Design Paris Ramon Gras Alomà Jeremy Burke Fernando Yu Urban Innovation Network Theory Harvard SEAS Harvard GSD Aretian Urban Analytics and Design Boston Cambridge La Sorbonne 15-Minute City Fifteen minute city Carlos Moreno Barcelona Sandy Pentland European Commission
Aretian present its Atlas of Innovation Districts in Barcelona

Registration:


DATA: Dimecres, 20 de novembre 2019 HORARI: De 19:00 a 20:30 h LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya


Com activar l’economia basada en el potencial latent de cada comunitat en un context de competició global? Com donar resposta a la destrucció massiva de llocs de treball resultat de la intel·ligència artificial, l’automatització de processos i la robòtica? Com identificar criteris de disseny urbà sostenible i de qualitat, que donin resposta a les necessitats locals? Les eines i metodologies actuals de disseny urbà no estan preparades per donar resposta satisfactòria a aquests reptes.


L’equip d’Innovació Urbana de la Universitat de Harvard, liderat per Jeremy Burke, arquitecte, i Ramon Gras Alomà, enginyer de camins, han dissenyat una metodologia d’anàlisi i disseny urbà fonamentada en la ciència de la complexitat, i en la teoria de xarxes, i inspirada en els principis d’Ildefons Cerdà, Évariste Galois, i Louis Durand.


Vine a la presentació de The Atlas of Innovation Districts, projecte que ha analitzat els 50 districtes d’innovació més potents dels Estats Units, i que permet identificar quins són els ingredients i les dinàmiques que permeten alliberar el potencial latent d’una societat per a generar prosperitat distribuïda.

2 views
bottom of page