top of page
Writer's pictureAretian

Harvard-Aretian to present the Atlas of Innovation Districts at Col·legi de Camins - Barcelona

Updated: Jun 26, 2020


Aretian present its Atlas of Innovation Districts in Barcelona
Aretian present its Atlas of Innovation Districts in Barcelona

Registration:


DATA: Dimecres, 20 de novembre 2019 HORARI: De 19:00 a 20:30 h LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya


Com activar l’economia basada en el potencial latent de cada comunitat en un context de competició global? Com donar resposta a la destrucció massiva de llocs de treball resultat de la intel·ligència artificial, l’automatització de processos i la robòtica? Com identificar criteris de disseny urbà sostenible i de qualitat, que donin resposta a les necessitats locals? Les eines i metodologies actuals de disseny urbà no estan preparades per donar resposta satisfactòria a aquests reptes.


L’equip d’Innovació Urbana de la Universitat de Harvard, liderat per Jeremy Burke, arquitecte, i Ramon Gras Alomà, enginyer de camins, han dissenyat una metodologia d’anàlisi i disseny urbà fonamentada en la ciència de la complexitat, i en la teoria de xarxes, i inspirada en els principis d’Ildefons Cerdà, Évariste Galois, i Louis Durand.


Vine a la presentació de The Atlas of Innovation Districts, projecte que ha analitzat els 50 districtes d’innovació més potents dels Estats Units, i que permet identificar quins són els ingredients i les dinàmiques que permeten alliberar el potencial latent d’una societat per a generar prosperitat distribuïda.

54 views
bottom of page